top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

42e Fendertse week | Evenement
42e Fendertse week | Evenement

wo 21 aug

|

Fijnaart

42e Fendertse week | Evenement

Ook dit jaar vindt de Fendertse Week plaats van woensdag tot en met zondag en wel van 21 tot en met 25 augustus. Deze vier dagen zijn zoals elk jaar weer opgevuld met leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Tijd en locatie

21 aug 2024, 14:00 – 26 aug 2024, 01:00

Fijnaart, 4793 Fijnaart, Nederland

Over het evenement

Woensdag

Het programma start woensdag 21 augustus om 14.00 uur met de jeugdmiddag.  Op Woensdagavond zal weer de kennis worden getest van de deelnemers die meedoen aan de Fendert Kwis.

Donderdag De donderdag begint weer met een gezellige middag voor iedereen die de mooie leeftijd van de 55 jaar weer is gepasseerd.

Vrijdag Zoals elk jaar start de vrijdagmiddag met de traditionele bingo, waarbij ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen zijn. Op de vrijdagavond kan iedereen zich weer op een onvergetelijke feestavond storten in de feesttent op het evenemententerrein. De toegang is gratis.

Zaterdag

Op de afsluitende zaterdag zal weer begonnen worden met het wel bekende Dorpsontbijt. Deze dag staat vooral bekend om de drukbezochte braderie Op de Voorstraat en de Molenstraat start de braderie met elk jaar ruim vijftig kramen en standplaatsen. De Fendertse Week sluit zaterdagavond af met diverse optredens in de Feesttent. 

Hou voor alle informatie onze website in de gaten: https://www.fendertseweek.nl/

Deel dit evenement

bottom of page