top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Carola Keyen-Mouthaan | Fine art fotografie | Expositie
Carola Keyen-Mouthaan | Fine art fotografie | Expositie

za 08 jun

|

Kazerne Fort Sabina

Carola Keyen-Mouthaan | Fine art fotografie | Expositie

In mijn expositie van 8 juni t/m 10 augustus wil ik jullie graag een kijkje laten nemen in de verschillende stijlen van de Fine Art fotografie. De oude stijl en een aantal moderne foto’s. Voor mij is een fine art foto, een foto met de uitstraling van een schilderij in oude of moderne stijl.

Tijd en locatie

08 jun 2024, 14:00

Kazerne Fort Sabina, Fortweg 1, 4794 SC Heijningen, Nederland

Over het evenement

Ik wil jullie graag in mijn expositie foto’s laten zien waar iedereen een eigen verhaal in ziet of doet terug denken aan een herinnering. Voor allemaal: veel kijk plezier op mijn expositie in Fort Sabina.

Het verhaal achter de Fine art fotografie van Carola:

"Mijn naam is Carola Kayen-Mouthaan (1969) Ik woon in Heijningen waar ik mijn eigen studio aan huis heb. Mijn passie voor fotografie heb ik ontdekt in 2008 maar sinds 2016 heb ik mijn echte passie ontdekt: Fine Art fotografie. Omdat het een emotionele, pure en ouderwetse uitstraling heeft sprak mij dit heel erg aan. Foto's maken die afwijken van de standaard foto's, zoals bijvoorbeeld een echt stinkdier, inktvis. Modellen met een wit geschminkt gezicht. Slakken, mini paardjes, dat vind ik een uitdaging.

Ik werk graag met niet standaardmodellen, bijvoorbeeld met mensen met een zichtbare handicap of modellen met downsyndroom. Om hen zo op de foto te zetten dat als mensen ernaar kijken ze dat niet direct in de gaten hebben. De focus van de foto ergens anders op leggen, en voornamelijk de innerlijke schoonheid van de mensen tonen.

Mijn doel is om in mijn foto’s emoties en gevoel te laten zien, of het nu vreugde, verdriet of saamhorigheid is maakt mij niet uit. De foto moet gevoel uitstralen en dat zal voor iedereen die er naar kijkt weer anders zijn en dat maakt het voor mij speciaal. Het mooiste van fotograaf zijn vind ik dat ik mensen een goed gevoel over zichzelf kan geven als ze naar de foto kijken die ik van hun heb mogen maken en die knuffel die je van kinderen en de mama’s krijg als ze bij je weggaan daar doe ik het allemaal voor.

Ik zie mijzelf ook niet als een technisch fotograaf maar echt als een gevoelsfotograaf".

Volg ons ook op Facebook of website www.fortsabina.nl 

Entree GRATIS

Deel dit evenement

bottom of page