top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Certain Animals | Dad rock | Concert
Certain Animals | Dad rock | Concert

za 14 dec

|

Theater de Schuur

Certain Animals | Dad rock | Concert

Na 12 jaar I Saw Her Standing There, Get Back en Hey Jude was het tijd voor eigen werk. Uit die wens ontstond Certain Animals.

Tijd en locatie

14 dec 2024, 20:30

Theater de Schuur, Kerkstraat 23, 4761 CA Zevenbergen, Netherlands

Over het evenement

Jaren geleden was The Fabulous WannaBeatles dé Beatles-sensatie van Nederland. De destijds jonge honden van de WannaBeatles tourden langs alle (grote) theaters in Nederland en speelden elke zaal plat. Na 12 jaar I Saw Her Standing There, Get Back en Hey Jude was het tijd voor eigen werk. Uit die wens ontstond Certain Animals. De band tourde langs festivals en popzalen, wordt veelvuldig gedraaid op onder andere Radio 2 en Radio Veronica en mag namen als Leo Blokhuis en Rob Stenders tot haar fans rekenen. Nu de bandleden elke uithoek van Nederland inmiddels wel zo’n beetje gezien hebben is het tijd om eigen nummers en inspirerend werk te gaan vermengen. Dat doet de band via een zoektocht in de platenkast van hun vaders, waarin The Beatles uiteraard niet ontbreken. Daarnaast vinden ze er onder andere Creedence Clearwater Revival, Fleetwood Mac, Focus, ELO en Bread.

In Dad Rock nemen de mannen van Certain Animals het publiek mee op een reis langs de liedjes waardoor zij geïnspireerd zijn. Ze spelen – uiteraard! – de muziek van die legendarische bands, vermengen dat met eigen werk en vertellen daar verhalen bij. Hoe leerden zij die muziek kennen? Wat doen die nummers met ze? Hoe laten ze zich als band inspireren? Een feitje hier en daar schuwen ze ook zeker niet. Maar op één staat altijd de muziek. Want waar de platenkasten van hun vaders het startpunt waren, is de band door blijven graven. Nu geven zij hun vaders luistertips en laten ze ze kennismaken met bands uit hun eigen tijd. Die passie, die muziek en die verhalen wil Certain Animals delen met het publiek. Een warm bad voor vaders, moeders en iedereen die iets heeft met de muziek uit de jaren ‘60 en ‘70!

www.theaterdeschuur.nl 

KLIK HIER VOOR KAARTEN

Deel dit evenement

bottom of page