top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Davey Turnhout | Niet normaal gelukkig | Theater voorstelling
Davey Turnhout | Niet normaal gelukkig | Theater voorstelling

za 03 feb

|

Theater de Schuur

Davey Turnhout | Niet normaal gelukkig | Theater voorstelling

Een normaal en gelukkig leven is voor veel mensen een streven. Maar wanneer ben je nou echt gelukkig en wanneer is je leven normaal? Dat vraagt de talentvolle comedian/cabaretier Davey Turnhout zich hardop af.

Tijd en locatie

03 feb 2024, 20:15

Theater de Schuur, Kerkstraat 23, 4761 CA Zevenbergen, Netherlands

Over het evenement

Wat vinden andere mensen normaal voor een jongeman die net 30 geworden is? Maar hilarische anekdotes en veel (vaak vlijmscherpe) grappen komt Davey Turn-hout tot de kern. Zo normaal is het namelijk niet om gelukkig te zijn. Je vindt geen geluk in een leven dat met name voor anderen normaal is. Davey is gelukkig op het podium, als hij zijn ab-normale belevenissen met het publiek deelt. De ongemakkelijkheid die hij dan voelt, als het publiek zich hardop afvraagt of dit nou allemaal echt normaal is, daar doet hij het voor. En als ze dan ook nog lachen om een keiharde grap, dan is hij niet normaal gelukkig.

Biografie Davey Turnhout: Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey Turnhout tegenwoordig een import-Brabander. Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijks leven en ervaringen. Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uitstraling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Davey’s grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. 

www.theaterdeschuur.nl 

KLIK HIER VOOR KAARTEN

Deel dit evenement

bottom of page