top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

De Fendert Zingt | BALK Festival Zuid
De Fendert Zingt | BALK Festival Zuid

za 25 mei

|

Theaterzaal de vlakte

De Fendert Zingt | BALK Festival Zuid

Sinds de tijd dat muzieknummers voor het grote publiek worden gemaakt, bestaat het verschijnsel van de “Ééndagsvlieg”, in het Engels “One Hit Wonder”: Het enige nummer dat populair is geworden van een artiest, 15 koren verzamelen zich in De Borgh in Zevenbergen om dit fenomeen te vieren.

Tijd en locatie

25 mei 2024, 12:00

Theaterzaal de vlakte , IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen, Nederland

Over het evenement

Denk bij “One Hit Wonders” aan populaire liedjes als Black Velvet, van Allanah Myles, Lemon Tree van Fools Garden en Somebody that i used to know van Gotye. De deelnemende groepen kunnen tijdens hun optreden repertoire uitvoeren dat valt in het thema “One Hit Wonders”. Dit is niet verplicht, maar wie hieraan deelneemt maakt dan wél kans op de speciale Themaprijs! De jury kijkt bij de beoordeling zowel naar originaliteit als naar kwaliteit.

De Fendert Zingt is geen competitie, maar vooral een ontmoetings- en netwerkdag voor koren en vocal groups uit regio Zuid en landelijk gevestigde koren. Geen enkel koor is hetzelfde, ze bieden allemaal hun eigen genre, muziek en arrangementen. Voor ieder wat wils dus!

Van 12.00 tot 22.30 kan je in de Borgh in Zevenbergen komen genieten van prachtige uitvoeringen en arrangementen van de zogenaamde “One Hit Wonders”. Kom genieten van koren als Stacked uit Fijnaart, Voice Over uit Zevenbergen, Hartkoor uit Utrecht en nog veel meer! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.defendertzingt.nl, of op de dag zelf aan de kassa voor €15,-.

De Fendert Zingt wordt georganiseerd door Stichting EduVox uit Fijnaart, in samenwerking met Stichting BALK. Stichting EduVox organiseert met regelmaat workshops en evenementen die educatie bieden aan (amateur) zangers en dirigenten. Ze staan voor de kwaliteitsbevordering van vocale muziek.

Fotocredit: Michael Gornig

Deel dit evenement

bottom of page