top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Huissoon en Vlietstra | Simon & Garfunkel – Het verhaal en de muziek | Concert
Huissoon en Vlietstra | Simon & Garfunkel – Het verhaal en de muziek | Concert

zo 20 okt

|

Theater de Schuur

Huissoon en Vlietstra | Simon & Garfunkel – Het verhaal en de muziek | Concert

Concerten Cultuur Moerdijk organiseert dit prachtige luisterconcert in Theater De Schuur op zondag 20 oktober om 14:00. Een boeiende, leerzame en muzikale belevenis, die u zeker niet mag missen!

Tijd en locatie

20 okt 2024, 14:00

Theater de Schuur, Kerkstraat 23, 4761 CA Zevenbergen, Netherlands

Over het evenement

Paul Simon en Art Garfunkel behoorden in de tweede helft van de jaren zestig (van de vorige eeuw) met hun rustige, goed in het gehoor liggend en mild kritische nummers tot de muzikale wereldtop. De nummers zoals “The sound of silence”, of “Bridge over troubled water” zijn nog steeds bij vele mensen bekend.

De muzikanten Adrie Huissoon en Geert Vlietstra spelen en zingen een selectie van de nummers van Simon & Garfunkel, en volgen hen op hun weg naar de top, en het moment dat ze begin jaren zeventig uit elkaar gingen. Dit alles tegen de achtergrond van de maatschappelijke ontwikkelingen in de jaren vijftig en zestig. Een boeiende, leerzame en muzikale belevenis. Simon and Garfunkel Twee jongens uit Queens, New York, die zich voor hun dertigste jaar al onsterfelijk hebben gemaakt. Zoveel nummers zijn klassiekers geworden. Zelfs nu nog kent bijna iedereen wel een van hun liedjes. Hoe zit dat? Was het de muziek? Waren het de teksten? Waren ze hiermee op het goede moment op de goede plaats? Wat is het verhaal van dit duo? Adrie Huissoon en Geert Vlietstra Twee jongens uit Den Haag zijn op zoek gegaan naar dit verhaal. Ze hebben hun ontdekkingen vormgegeven in een voorstelling. Ze nemen u mee langs de jeugd, studies en eerste samenwerking van de twee. Ze spelen en zingen een selectie van nummers van de vijf LP’s die zijn gemaakt en volgen hen zo op hun weg naar de top en het moment dat ze uit elkaar gingen. Dit alles tegen de achtergrond van de maatschappelijke ontwikkelingen in de vijftiger en zestiger jaren.

www.cultuurmoerdijk.nl 

KLIK HIER VOOR KAARTEN

Deel dit evenement

bottom of page