top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Joey en Dave | Stille oorlog | Theater
Joey en Dave | Stille oorlog | Theater

za 09 nov

|

Theater de Schuur

Joey en Dave | Stille oorlog | Theater

Na het bereiken van de Cameretten-finale in 2022 presenteren de broers Joey en Dave hun eerste avondvullende programma, boordevol herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen.

Tijd en locatie

09 nov 2024, 20:15

Theater de Schuur, Kerkstraat 23, 4761 CA Zevenbergen, Netherlands

Over het evenement

In deze cabaretvoorstelling wordt al snel duidelijk dat ze dezelfde ervaringen totaal anders hebben beleefd en zet de scheiding van hun ouders alles weer op scherp. Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles, terwijl Dave iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg gaat. Ze dachten elkaar door en door te kennen, maar de verschillen blijken groter dan gedacht. De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

Biografie Joey & Dave:

Humor is voor de broers Joey en Dave altijd al een manier geweest om heftige levensgebeurtenissen te verzachten, bespreekbaar te maken of op z’n minst zwaar te ontkennen. Een familietrekje. Toch zijn de verschillen groot. Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles. Dave gaat iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg.

In 2022 haalden ze met hun eerste theaterprogramma Verbrand Je Vingers Niet – een scherpe voorstelling over de dood van hun vader – de finale van het Cameretten festival. In het theater willen ze vooral persoonlijke verhalen delen, herkenbare situaties creëren, moeilijke thema’s bespreekbaar maken en pijnlijke verschillen bloot leggen.

www.theaterdeschuur.nl 

KLIK HIER VOOR KAARTEN

Deel dit evenement

bottom of page