top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Klundert op een Kluitje | Braderie, kermis, optredens en meer
Klundert op een Kluitje | Braderie, kermis, optredens en meer

vr 21 jun

|

Centrum Klundert

Klundert op een Kluitje | Braderie, kermis, optredens en meer

Ook voor 2024 staat het meest gezellige weekend in de gemeente Moerdijk al op de agenda: Klundert op een Kluitje. Van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni vind je in het centrum drie dagen lang muziek, cultuur, braderie en kermis.

Tijd en locatie

21 jun 2024, 15:00 – 23 jun 2024, 23:59

Centrum Klundert, Molenstraat, 4791 HH Klundert, Nederland

Over het evenement

Voor de 49e keer is er een divers aanbod van kramen en attracties, en op de podia wordt een mix gepresenteerd van bands, lokale verenigingen, dj’s, dans- en zangtalent. Op de braderie zijn trouwe kraamhouders te vinden die al jarenlang hun waren presenteren tot aan lokale winkeliers, verenigingen en eet- en drinkwaren. Ook aan straattheater mag het niet ontbreken om het publiek te voorzien van het nodige entertainment.

De kermis begint al op donderdagmiddag vanaf 15.00 uur tot 0.00 uur. Vrijdag begint het vermaak om 14.00 (vanaf 16.00 uur braderie en muziek) en zaterdag om 10.00 uur, steeds tot 0.00 uur. Zondag kan men van 13.00 tot 17.00 naar de braderie en tot 18.00 geniet je nog van de kermis en muziek op het podium. 

Voor het programma is het handig om de diverse socials en de website www.klundertopeenkluitje.nl in de gaten te houden en zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Aan het programma voor de podia wordt nog hard gewerkt, maar de organisatie zorgt er zoals elk jaar voor dat er een divers aanbod gepresenteerd wordt op verschillende plaatsen van het ‘parcours’. Samen met alle fantastische vrijwilligers die bardiensten draaien en allerlei hand- en spandiensten uitvoeren, sponsors en lokale horeca zetten we in op weer een waanzinnig feestweekend.

Deel dit evenement

bottom of page