top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Open avondrit MTC Zevenbergen | Motor avondrit
Open avondrit MTC Zevenbergen | Motor avondrit

za 11 mei

|

Mast Motoren Zevenbergen

Open avondrit MTC Zevenbergen | Motor avondrit

We verzamelen vanaf 18.00 uur bij Mast Motoren, de Hil 10 in Zevenbergen, hier is dan even tijd om met elkaar kennis te maken, te genieten van een bakje koffie en je hebt de gelegenheid om even rond te kijken in de winkel en werkplaats van Mast Motoren.

Tijd en locatie

11 mei 2024, 18:30

Mast Motoren Zevenbergen, De Hil 10, 4762 AG Zevenbergen, Nederland

Over het evenement

We starten dan om ongeveer 18.30 uur met de motorrit. Voor deze avondrit hebben we weer een mooie rit in de omgeving uitgezet. De rit is net iets meer dan 110 km en voert ons vanuit Zevenbergen om Etten-Leur heen richting Rucphen en Schijf, via Zundert, Strijbeek richting Chaam waar we een stop maken om daarna via Gilze-Rijen richting Oosterhout te gaan en via Teteringen en Terheijden te eindigen in Langeweg. Zoals gebruikelijk is het einde van de rit weer bij de Droom in Langeweg voor een welverdiende versnapering en even bijpraten over hopelijk weer een leuke tocht.

Wil je de route op je navigatie zetten, ga dan naar onze website www.mtc-zevenbergen.nl/avondrit en vraag daar om de route. Kan je er zaterdag 11 mei niet bij zijn, dan hebben we goed nieuws, op 8 juni hebben we nog een avondrit, zelfde motor toer club, zelfde vertrekpunt, maar natuurlijk een andere route… De toercommissie van de MTC wenst jullie een fijne rit en een gezellige avond in en om Zevenbergen en……geniet van onze omgeving maar het vooral veilig voor jezelf en anderen want er is teveel te zien om je te haasten.

Entree gratis

Website MTC Zevenbergen

Deel dit evenement

bottom of page