top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Tejatergroep Snippers | Moord in Reprise | Theater voorstelling
Tejatergroep Snippers | Moord in Reprise | Theater voorstelling

zo 23 jun

|

Theaterzaal de Vlakte

Tejatergroep Snippers | Moord in Reprise | Theater voorstelling

Stap terug in de tijd naar het schilderachtige Engelse platteland van de jaren ’50, waar de sfeer is doordrongen van mysterie en intrige. Tejatergroep Snippers presenteert met trots ‘Moord In Reprise’, een meeslepende voorstelling die de genialiteit van Agatha Christie weerspiegelt.

Tijd en locatie

23 jun 2024, 14:00 – 16:00

Theaterzaal de Vlakte, IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen, Netherlands

Over het evenement

In een klein dorpje, ontvouwt zich een duister verhaal na de gruwelijke moord op de geliefde schilder, Amyas Crale. Zijn vrouw, Caroline Crale, wordt beschuldigd van de misdaad, maar zestien jaar na de tragedie ontvangt hun dochter, Carla, een brief die alles in twijfel trekt.

Gedreven door een dorst naar gerechtigheid start Carla, vergezeld door haar vastberaden advocaat Justin, een onderzoek naar de waarheid achter de gebeurtenissen van het verleden. Elk gesprek en elke ontmoeting onthult nieuwe lagen van het mysterie. Tegelijkertijd ontrafelen ze de verborgen aanwijzingen van de verdachten en brengen ze de waarheid, begraven onder leugens en bedrog, aan het daglicht.

Maar wees gewaarschuwd, in dit intrigerende toneelstuk is niets wat het lijkt! Elk personage draagt zijn eigen geheimen en motieven met zich mee en alleen met scherpzinnigheid en vastberadenheid kan de waarheid worden onthuld.

Agatha Christie staat bekend om haar briljante plots, complexe personages en onverwachte wendingen. ‘Moord In Reprise’ belooft dit alles en meer te leveren. Het is een meeslepende reis vol spanning, intriges en onthullingen die het publiek op het puntje van hun stoel zal houden.

Website Tejatergroep Snippers

KAARTEN BESTELLEN

Deel dit evenement

bottom of page