top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Trio Triathlon Zevenbergen | Sport evenement
Trio Triathlon Zevenbergen | Sport evenement

za 08 jun

|

Centrum Zevenbergen

Trio Triathlon Zevenbergen | Sport evenement

Spanning, Strijd en gezelligheid in Zevenbergen: De Trio Triathlon Zevenbergen is terug in 2024!

Tijd en locatie

08 jun 2024, 10:00

Centrum Zevenbergen, Noordhaven, 4761 Zevenbergen, Netherlands

Over het evenement

Op 8 juni 2024 zal het gezellige cenrum van Zevenbergen wederom bruisen van energie en sportiviteit, want de Trio Triathlon Zevenbergen maakt een comeback! Dit niet te missen evenement belooft dan ook weer een dag vol opwinding, doorzettingsvermogen en teamgeest te worden. Overigens voor zowel de deelnemers als het publiek!

Of je nu een doorgewinterde triatleet bent of gewoon op zoek bent naar een sportieve uitdaging, de Trio Triathlon Zevenbergen verwelkomt zowel teams als individuele deelnemers. Dit biedt een unieke kans voor vriendengroepen, collega's, families en sportliefhebbers om samen te komen en deel te nemen aan deze spectaculaire wedstrijd. 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen volgen elkaar op. Als je met een team mee gaat doen zal elke teamlid 1 van de onderdelen voor zijn of haar rekening nemen en uiteindelijk zul je samen over de eindstreep gaan. De individuele deelnemers werken alle onderdelen zelf af.

Het levendige parcours, rondom de “historische haven” van Zevenbergen, zal de deelnemers langs gezellige locaties leiden terwijl ze zich wagen aan het zwemmen, fietsen en hardlopen. De sfeer zal als vanouds top zijn en het toegestroomde enthousiast publiek dat de deelnemers aanmoedigen op hun tocht naar de overwinning. Het zal nog tot laat gezellig blijven in ons mooie centrum van Zevenbergen.

Of je nu strijdt voor persoonlijke glorie of als onderdeel van een team dat streeft naar triomf, de Trio Triathlon Zevenbergen biedt een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Dus, trek je sportoutfit aan, maak je klaar voor de uitdaging en schrijf je vandaag nog in voor deze adembenemende Trio Triathlon in het hart van Zevenbergen!

Mis dit spektakel niet en word deel van de triatlontraditie in Zevenbergen. Zet 8 juni 2024 in je agenda en bereid je voor op een dag vol sportieve glorie! 

Meer informatie, alle foto’s van 2023 en inschrijven: www.triotriathlonzevenbergen.nl

Deel dit evenement

bottom of page