top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Up the Irons | Iron Maiden tributeband | Concert
Up the Irons | Iron Maiden tributeband | Concert

za 22 mrt

|

Theater de Schuur

Up the Irons | Iron Maiden tributeband | Concert

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie.

Tijd en locatie

22 mrt 2025, 20:30

Theater de Schuur, Kerkstraat 23, 4761 CA Zevenbergen, Netherlands

Over het evenement

De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.

Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.

Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium!

www.theaterdeschuur.nl 

KLIK HIER VOOR KAARTEN

Deel dit evenement

bottom of page