top of page

UIT Moerdijk

Uit Agenda Moerdijk onderdeel van Welkom in Zevenbergen

Wat is er te doen in Moerdijk

Zevenbergs Bierfestival | Evenement
Zevenbergs Bierfestival | Evenement

zo 19 mei

|

Horecaplein Café de Bakkerij

Zevenbergs Bierfestival | Evenement

Op 19 mei 2024 is het 9e jaar van het Zevenbergs bierfestival te Zevenbergen. Vanaf 14.00 uur kun je genieten van heerlijke speciaal bieren van zowel lokale als regionale brouwerijen.

Tijd en locatie

19 mei 2024, 14:00

Horecaplein Café de Bakkerij, Markt 7, 4761 CD Zevenbergen, Nederland

Over het evenement

Elk jaar zorgt Peter van de Wiel van Café De Bakkerij die het jaarlijks evenement organiseert, dat verschillende brouwers een stand hebben waarbij zij hun specialiteiten tonen aan de bezoeker. Naast het proeven van speciaal bieren is er ook een heerlijke hap wat verzorgt wordt door een plaatselijke ondernemer. 

Dit evenement kan uiteraard niet zonder muziek. Ook hier wordt jaarlijks zorg aan besteed door middel van live bands, die ervoor zorgen dat de sfeer er goed in zit. Jaarlijks komen er een aantal honderden bezoekers naar dit evenement, waardoor een fantastische sfeer ontstaat. De bezoekers die naar dit festival komen zijn van 0 tot 100 jaar. Voor de jonge bezoeker is er in de afgelopen jaren gezorgd voor speelplezier door middel van een springkussen. 

Het terrein is in de loop der jaren uitgebreid, waar dit voorheen alleen plaats vond voor de deur van Café De Bakkerij is het inmiddels zodanig opgezet dat het plaats vindt op het gehele prachtige horecaplein. Hier kunnen bezoekers plaats nemen aan speciale biertafels en statafels om elkaar te vinden en  te ontmoeten tijdens het proeven van heerlijke speciaal biertjes. 

Vele jaren hebben we mogen genieten van dit evenement met prachtig weer, maar ook hebben we verschillende jaren regen gehad. Ondanks de regen mocht dit de pret niet drukken, want een groot deel van het terrein is overdekt door middel van parasols.

Entree gratis !

www.cafedebakkerij.nl 

Deel dit evenement

bottom of page